Vásárlási tanácsok

Regisztráció

Regisztrálni lehet a vásárlás megkezdése előtt, a bejelentkezés ablak “Regisztráció” menüpontjára kattintva.

A regisztráció során meg kell adnia a teljes nevét, egy felhasználónevet, az e-mail címet, és egy jelszót, illetve a megrendelés feladásakor a számlázási és szállítási címre és a telefonszámra is, hogy a megrendelt termékeket el tudjuk juttatni.

A vásárlás feltétele a regisztráció, és hogy elfogadja az üzletszabályzatot. A Nicol Gyermekruha Webáruház jogosult azonban visszautasítani bármely regisztrációs igényt, amennyiben a felhasználó valótlan vagy hiányos adatokat ad meg a regisztrációs űrlapon, vagy az adatokból, illetve a körülményekből arra következtethet, hogy a regisztráció célja nem a weboldal rendeltetésszerű használata. A regisztrált felhasználó regisztrációját bármikor megszüntetheti a vevőszolgálatnak küldött e-mail útján.

Ha már regisztrált, a bal oldali Bejelentkezés menüpontban a felhasználónevet és jelszót megadva lehet bejelentkezni, majd vásárolni.

Ha elfelejtette jelszavát, kattintson az “elfelejtette a jelszó?” linkre, töltse ki a mezőket, és a rendszer elküldi a jelszót regisztrált e-mail címére.

Fizetési módok

Utánvét:

a csomag ellenértékét a futárnak kell készpénzben fizetni

Átutalás:
az összeget a kiszállítás előtt kell kifizetni banki átutalással. A csomagot csak akkor küldjük ki, ha bankszámlánkra beérkezett az összeg.

Bankszámlaszám: 11719001-20335184-00000000

Bankártyás vásárlás

Az online bankkártyás fizetések a Barion rendszerén keresztül valósulnak meg. A bankkártya adatok a kereskedőhöz nem jutnak el. A szolgáltatást nyújtó Barion Payment Zrt. a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló intézmény, engedélyének száma: H-EN-I-1064/2013.

Szállítás

A megrendelt termékeket a Magyar Posta szállítja házhoz.

Magánszemélyeknek a házhoz szállítás díja országosan: 1650 Ft + ÁFA./1kg/
Nettó 20 000 forint feletti vásárlás esetén a szállítás ingyenes.

Szállítási határidő 3-4 nap. Vásárlóink a szállításról, a megadott telefonszámra, a szállítást megelőző napon SMS értesítést kapnak.

Ha módosítani szeretné a szállítási módot, erre a megrendelés feladását követően 24 órán belül van lehetőség e-mailben.

A vevő biztosítja a kiszállított termék átvételét, és az átvételét a szállítólevélen aláírásával igazolja. A vevőnek az átvételkor meg kell győződnie arról, hogy az általa megrendelt terméket szállították-e részére, illetőleg a kiszállított termék mennyiségben és szemmel láthatóan minőségben megfelel a megrendelésének. Esetleges kifogását a vevőnek haladéktalanul jeleznie kell a szállítónál és a vevőszolgálat felé.

Amennyiben a vevő a kiszállított terméket nem veszi át, a sikertelen, illetve az ismételt kiszállítás költsége is őt terheli.

Termék jellemzők

Áruházunk gyerekruha illetve kiegészítő termékek értékesítésével foglakozik. A termékleírásban megjelölt vételár egy darab termékre vonatkozik, Forintban (HUF) értendő és tartalmazza az ÁFA-t is.

A képek színei némileg eltérhetnek a valóságtól.

Az akciós áruk esetében az akciós ár minden esetben csak a készlet erejéig tart. Ha egy akciósan megrendelt termék elfogyott, a regisztrációban megadott e-mail címre értesítést küldünk.

A vásárlástól való elállás joga

A vevőnek jogában áll a megrendelést követően 24 órán belül a vásárlástól elállni. Ez esetben az elállás okán a vevőnek fizetési kötelezettsége nincs. A lemondást e-mailben jelezheti.

A vevő az áru átvételét követő nyolc munkanapon belül indoklás nélkül elállhat a vásárlástól a távollévők között kötött szerződésekről szóló 17/1999. (II.5.) Kormányrendelet 4.§ és 5.§ szerint.

Az eladó követelheti az áru nem rendeltetésszerű használatából eredő kárának megtérítését. A vevő nem jogosult elállási jogát gyakorolni, ha a csomagolást felbontotta.

A vevő viseli az elállási jog gyakorlása miatt az áru visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségeket. A vevő elállása esetén a Nicol Gyerekruha Webáruház az áru ellenértékét haladéktalanul, de legkésőbb harminc napon belül visszatéríti.

A Nicol Gyerekruha Webáruház kizárólag sérülésmentes, hiánytalan csomagolású termék visszaszolgáltatása esetén téríti vissza a vételárat.

Termékgarancia

A Nicol gyerekruha webáruház az általa eladott termékekre a gyártó által vállalt garanciát vállalja.

Amennyiben az átvett árucikk hibás, vagy a szállítás során megsérült, azt díjmentesen kicseréljük. Amennyiben erre bármely okból nincs lehetőség, a kifizetett vételárat visszafizetjük. Az árucikk cseréje csak az eredeti csomagolás és a mellékelt okmányok megléte esetén lehetséges.

Az eladó további szavatossági és jótállási felelősségére a Ptk.-ban és a 117/1991. (IX.10.)sz. Kormányrendeletben foglaltak az irányadóak

Személyes adatok védelme

Megrendeléskor kizárólag azokat az információkat kérjük vásárlóinktól, amelyek feltétlenül szükségesek a rendelés lebonyolításához. Ezeket az adatokat harmadik fél számára nem adjuk ki. Ez alól kivételt képeznek azok az információk, melyek az adott termék kézbesítéséhez vagy kiszállításához szükségesek.

A felhasználó kifejezetten hozzájárul ahhoz, hogy a Nicol gyerekruha webáruház a személyes adatait a fent meghatározott cél érdekében kezelje, feldolgozza, tárolja.

A felhasználó tudomásul veszi a tájékoztatást, hogy az adatkezeléshez történő hozzájárulását bármikor módosíthatja, illetve visszavonhatja, továbbá kérheti személyes adatai helyesbítését, törlését, tájékoztatást kérhet az adatkezelésről.