Rólunk

Cégünk 1986-ban jött létre családi vállalkozásként Nicol Gyermek és bakfis-ruhakészítő Gazdasági Munkaközösség néven. 2000-ben betéti társasággá alakult át, majd 2004. óta egy újabb átalakulásnak köszönhetően cégünk Nicol Gyermekruha-készítő Korlátolt Felelősségű Társaságként tevékenykedik.

A Nicol Kft. saját tervezésű és készítésű gyerekruha kollekciót kínál fiúknak és lányoknak egyaránt. Termékskálánk mind méretezés, mind funkció tekintetében igen széles, nálunk felöltöztetheti újszülött vagy óvodás gyerekét egészen a bakfis éveikig. Cégünk olyan ruhákat készít, melyek jól hordhatóak, kihasználhatóak.

Számunkra elengedhetetlen követelmény, hogy az alapanyag megválasztásánál figyelembe vegyük a baba- és gyerekbőr érzékenységét, ezért törekszünk a természetes alapanyagok alkalmazására. Kizárólag bőrbarát, vegyileg nem kezelt anyagokból dolgozunk, ügyelve arra is, hogy a díszítő minták festékanyaga is megfeleljen az ÖKO-TEST által támasztott elvárásoknak.

Poliészter anyagból készült ruháink, bár a címkén 100% poliészter szerepel, pamuttal kevert anyag. A poliészter kedvező tulajdonságai miatt gyakran találkozhatunk ennek a párosnak különböző arányú keverékével. Javítva az anyag szakítószilárdságát, rugalmasságát, színtartósságát, formatartását, hő- és vízelvezető képességét.

A következő szempont a praktikusság, hiszen már három-négy éves gyerekek sokszor egyedül öltöznek, vetkőznek, így a kellékek (gombok, patentok, cipzárak) megválasztásánál elsősorban ezt vesszük figyelembe. A gyerekek állandó mozgásigényét sem hagyjuk figyelmen kívül, a ruhadaraboknak biztosítaniuk kell a megfelelő mozgásteret szem előtt tartva a baleset-megelőzést is.

A jó kopásállóság és tisztíthatóság szintén nagyon fontos. Nagy hangsúlyt fektetünk a méret és színtartósságra is. Termékeink mosógépben 40°C-on moshatók.

Célkitűzésünk a termékskála folyamatos bővítése mellett, hogy kollekción belül a ruhák egymással kombinálhatóak, kiegészíthetőek legyenek. Ezzel is szeretnénk a gyerekek öltöztetését egyszerűbbé, gazdaságosabbá és ízlésesebbé tenni. Termékeinkre jellemző a leegyszerűsített formavilág, a visszafogott pasztellszínek használata, a diszkrét, ötletes díszítések és a gyerekközpontú tervezés, kivitelezés.

A gyerekruházaton kívül egyéb kiegészítő termékeket is talál, így például fürdőlepedőt, kendőt, sapkát, kesztyűt, stb.
Törekszünk a tetszetős, divatos kialakításra, igényes kivitelezésű, minőségi termékkínálatunk hétről-hétre újabb termékekkel bővül, amelyeket kedvező áron kínálunk.

Magyar gyártók kelméiből, kellékeiből dolgozzunk, ezzel erősítve, segítve a textilipar fejlődését Magyarországon.

Mint fentebb kiemeltük, számunkra igen fontos a gyermekek védelme, ami nem kizárólag abban nyilvánul meg, hogy  bőrbarát-, természetes alapanyagokat alkalmazunk termékeink készítésénél, hanem figyelünk a természet védelmére is, hogy óvjuk környezetünket, támogassuk gyermekeink, unokáink jövőjét, újrahasznosított csomagolást alkalmazunk készítményeink házhoz szállításakor.

Név: Nicol Kft.
Telefonszám: 06-30 932-6344
Adószám: 13286703-2-43
Bankszámlaszám: 11719001-20335184-00000000